Posted in Hälsosam livstil

Daglig motion

Daglig motion Posted on 17th juni 2020Leave a comment

Ett bra sätt att leva mer hälsosamt är genom att medvetet motionera varje dag. Du kan välja att motionera på ett gym, sportscenter, någon slags idrottsklubb eller vara aktiv på egen hand.

Röra på dig

Det viktigaste är att du rör på dig. Den bästa motionen är den motion som blir av. Om du tycker om att spela innebandy bör du hitta ett innebandylag att spela med, men om du föredrar enklare gympapass eller att sitta på en spinningcykel i 40 minuter bör du leta upp ett fitnesscenter som erbjuder passen som tycker om. För att motionen verkligen ska bli av är det viktigt att du planerar in den. Det är bättre att du beslutar dig för att gå till gymmet två gånger i veckan och sedan skapa tid för det i din kalender, än att försöka vara ett fitness freak som ska motionera varje dag – och inte orka med.

Motionera varje dag

Det är också viktigt att du rör på dig varje dag. Om du kan byta ut bil mot cykel eller att börja gå till ditt jobb kommer det ge dig ett mer hälsosamt liv. Det kan också underlätta genom att anmäla sig till ett lopp som Tjejmilen eller Lidingöloppet – att ha ett mål att träna till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *