Posted in Hälsosamma resor

Skapa en egen aktivitetsresa

Skapa en egen aktivitetsresa Posted on 23rd augusti 2020Leave a comment

Idag är det lätt att skapa en egen aktivitetsresa. Oavsett om du vill tågluffa runt i Europa, resa jorden runt eller ska på en veckas chartersemester på Kanarieöarna, kan du göra det till en hälsosam aktivitetsresa.

Resa

Det är enkelt att boka intressanta aktiviteter online, t.ex. bra vandringsleder, grottdykning, tennis eller ridning. Genom att boka i förväg och online kan du ofta få aktiviteterna till ett bättre pris. Det är också mer sannolikt att aktiviteterna verkligen av om du fixar allt från köksbordet i Sverige. Du kan även gå ut på nätet och titta på kartan över stället som du ska resa till. Då kan du kolla upp om du verkligen behöver ta buss och taxi eller om du kan promenera eller cykla så mycket som möjligt.

Annorlunda aktiviteter

Det är roligt att testa på nya aktiviteter. Om du aldrig har hoppat bungy jumping, kan du passa på att göra det när du är i Australien. Det finns också mycket intressanta aktiviteter hemma i Sverige. Du kan t.ex. klättra i grottor, vandra Vasaloppet och åka slalom i sköna pister. Sverige har också mycket fina kanotleder och det är enkelt att hyra kanot på plats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *